Çocuklar karne, anneleri sertifika aldı

Çocuklar karne, anneleri sertifika aldı


ORDU (A.A) - Orduda düzenlenen törenle okuma ve yazma ile bilgisayar kursuna giden anneler sertifikalarını, çocuklar da karnelerini aldı.
     Karşıyaka İlköğretim Okulunda, 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı karne töreni düzenlendi. Tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.
     Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, tüm öğretmen ve öğrencilere başarı diledi.
     2011-2012 eğitim öğretim yılının bugün geride bırakıldığını anımsatan Türkkan, şöyle devam etti:
     Bu süreç içerisinde öğrencilerimize ailelerini, vatanımızı, milletimizi dünden daha fazla sevmeyi öğretebilmişsek ne mutlu bize. Harcadığınız emeğin sonunda kiminiz karnelerini alıp mezun olmanın, kiminiz bir üst sınıfa geçmenin heyecanını yaşarken, kiminiz de karnesindeki kırık notları nedeniyle üzüleceksiniz. Ama üzülmeyin, biz size inanıyoruz. Sizin geleceğe emin adımlarla yürüme isteğiniz arttıkça birlikte başarıya ulaşacağımızdan asla şüphemiz olmayacak.
     Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiir ve şarkı okunurken, anasınıfı öğrencileri halk oyunları ile sema gösterisinde bulundu.
     Daha sonra Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında okullarda açılan okuma ve yazma ile bilgisayar kurslarını bitiren veliler, sertifikalarını aldı.
     Karnelerini alan çocuklar, anneleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çocuklar karne, anneleri sertifika aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER