çok az kısmını kullanıyoruz, en azından

çok az kısmını kullanıyoruz, en azından bu anlamda Türkiyede eşsiz bir iliz


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Termal turizmi anlamında potansiyelimizin çok az kısmını kullanıyoruz, en azından bu anlamda Türkiyede eşsiz bir iliz dedi.
     Bolu Kültür Sağlık ve Turizm Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Özçimen, göreve geldiğinden itibaren ilde 2 adet 5 yıldızlı otel, bir tane de 4 yıldızlı otel yapıldığını söyledi.
     Proje aşamasında olan birkaç otel daha bulunduğunu anlatan Özçimen, bir iki ay içinde sürprizleri kamuoyuna duyuracaklarını kaydetti.
     Termal turizmi anlamında potansiyelimizin çok az kısmını kullanıyoruz ve en azından bu anlamda Türkiyede eşsiz bir iliz diyen Özçimen, Hizmet imkanları az olan iller önümüzde. Babasta ve Karacasuda önümüzdeki günlerde yürütülen projelerle ilgili açıklamalarımızı yapacağız. Herkesi memnun edecek, Boluyu katlayacak çalışmalarla kamuoyunun önüne çıkacağız. Bolu mademki bu kadar güzel. Bu güzelliğin saklanması hem Boluya haksızlık hem de diğer insanlara haksızlık. Onlar da bu güzellikleri görmeliler ve istifade etmeliler diye düşünüyorum ifadelerini kullandı.
     Yedigöller yolunun en kısa zamanda yapılacağını kaydeden Özçimen, sözlerini şöyle tamamladı:
     Tabii ki buna da farklı bakış açıları oluyor. Diyorlar ki yol yaparsanız Yedigöller kalmaz ama hem yolu yapacağız hem de orayı koruyacağız. Abantta çalışmalarımız var biliyorsunuz. Orada çekçek olacaktı, bisiklet olacaktı, fayton olacaktı, at olacaktı bir de yaya olacaktı. Karayolları çalışmalarında son aşamalarında. Gölcükte olduğu gibi göl kenarına araçların girmesi engellenecek. Gölcükü ziyaret eden arkadaşlarım bana Gölcükün Abanttan daha güzel olduğunu söylüyor.
     Abantta da Mudurnu yolunu yaptıktan sonra araçların içeriye girmesine müsaade etmeyeceğiz. Araçlarını bir yere park etmelerini sağlayacağız ve çok hesaplı bir şekilde insanları çekçekle dolaştıracağız.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber çok az kısmını kullanıyoruz, en azından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER