ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesinde eğitim programı düzenlendi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesinde eğitim programı düzenlendi.
     Fakülte bünyesinde Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı konulu eğitim programı kapsamında, projenin tanımı ve aşamaları, mantıksal çerçeve yaklaşımı, mevcut durum analizi, sorun analizi sorun ağacının oluşturulması, paydaşlar analizi, hedef ağacı ve strateji belirleme, mantıksal çerçeve analizi ve matrisi, faaliyet (etkinlik) tanımlama, göstergeler, doğrulama kaynakları, dışsal koşullar (varsayımlar) gibi konularda bilgiler sunuldu.
     Öğretim elemanları seminer sırasında pratik uygulamalar yaparak, program çıktılarının akademik çalışmalara, özellikle de proje hazırlamaya faydalı olabileceğini belirtti.
    
     -Doç. İhsan Doğrusözün kişisel resim sergisi-
    
     ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. İhsan Doğrusözün Suda İzler adlı sergisi beğeniye sunuldu.
     Doğruözün, İstanbul ve İzmirde açtığı Denizcinin Günlüğü serisinin son sergisi özelliğini taşıyan etkinlikte, çevre kirliliği konusu sanatçı duyarlılığıyla işleniyor.
     Yaklaşık 40 eserin yer aldığı sergi 6 Marta kadar ziyaret edilebilecek.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER