Çorlu Belediye Meclisi toplantısı yapıldı

Çorlu Belediye Meclisi toplantısı yapıldı


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Belediye Meclisinin eylül ayı olağan toplantısı yapıldı.
     Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında meclis toplantı salonunda yapılan toplantının açılışında, Beytüşşebaptaki terör saldırısı kınandı.
     Türkiye Cumhuriyetinin terör saldırıları karşısında tek yürek olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Baysan, şehitlere rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi.
     Daha sonra gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, su ve yol bakım memuru kadrosu, ölçü ve ayar memuru kadrosuna dönüştürüldü.
     İmar planı değişiklik taleplerinin değerlendirilmek üzere imar komisyonuna havale edildiği toplantıda, imar komisyonunun ağustos ayı meclis toplantısında gündeme alınan maddelerle ilgili raporu Belediye Meclis Üyesi Fatma Gürel tarafından sunuldu. Komisyonun tavsiye niteliğindeki kararları, belediye meclisince kabul edildi.
     Toplantıda ayrıca, 2009 yılında Çorlu Belediyesine bağışlanan hasta nakil aracının Çorlu merkezli kullanılmak kaydıyla Tekirdağ Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilmesine, ülke çapında ve yurt dışı resmi müsabakalarda dereceye giren sporcular ile LYS ve ÖSS sınavlarında ilk 100e giren öğrencilere ödül verilmesi kararlaştırıldı.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Çorlu Belediye Meclisi toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER