Çorum Valisi Başköy:

Çorum Valisi Başköy: -Türk milleti, geçmişten gelen ortak duygularını, birlik ve beraberliğini, en önemli değeri olan Cumhuriyeti ileriye taşımaya kararlıdır


ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, Türk milleti, geçmişten gelen ortak duygularını, birlik ve beraberliğini, en önemli değeri olan Cumhuriyeti ileriye taşımaya kararlıdır dedi.
     Vali Başköy, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürkü Anma dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Mustafa Kemal Atatürkün, barışçı kimliği, liderlik yeteneği, üstün kişiliği, hedefleri ve öngörüleriyle yaşadığı yüzyıla yön veren en büyük devlet adamı olduğunu belirtti.
     Cumhuriyetin hedefinin, siyasi düşüncesi, cinsiyeti, dini inancı, etnik kökeni ne olursa olsun milletin tüm fertlerini vatandaşlık temelinde birleştirmek olduğunu ifade eden Vali Başköy, Türk milleti, geçmişten gelen ortak duygularını, birlik ve beraberliğini, en önemli değeri olan Cumhuriyeti ileriye taşımaya kararlıdır. Bu kararlılıkla, ebediyete intikalinin 74. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürkü saygı ile anarken, silah arkadaşlarını, Anadoluyu bize vatan olarak kazandıran bütün kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum Valisi Başköy: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER