Çözüm süreci

Çözüm süreci -Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey: -"Barışı son derece önemsiyoruz. Kavgadan ve savaştan kimseye bir hayır gelmemiş, bundan sonra da geleceği yok"


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, barışı önemsediklerini, kavgadan ve savaştan kimseye bir hayır gelmediğini, bundan sonra da gelmeyeceğini belirtti.
     Kanal Anın "Çözüm için sen de konuş" adlı programında konuşan Güzelbey, Gaziantepin çözüm sürecine destek verdiğini ve barışın sağlanmasını isteyen şehirlerin başında geldiğini öne sürdü.
     Kentte terör olaylarının olmamasını ekonomik gelişmeyle ilgili olduğunu ifade eden Güzelbey, iş ve aş bulan kişinin terörden uzak durduğuna dikkati çekti. Güzelbey, "Barışı önemsiyoruz. Kavgadan ve savaştan kimseye bir hayır gelmemiş, bundan sonra da geleceği yok. Çözüm süreci, son derece doğru bir karar" değerlendirmelerinde bulundu.
     Sürecin tamamlanmasıyla "Türkiyenin uçuşa geçeceğini" savunan Güzelbey, şunları kaydetti:
     "Kentimizde ortak akıl platformu var. Kurum ve kuruluşlar ortak hareket ediyor. Neticede ortaya güzel projeler çıkıyor. Hiçbir zaman insanları ötekileştirmiyoruz. Göçle gelen vatandaşların kurdukları hemşehri derneklerini festivalde buluşturuyoruz. Şehrimizde yaşayan herkesin tek düşüncesi Gaziantep ve bu kentte yaşam sürecini desteklemek."
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ömer Fansa

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER