Çözüm süreci

Çözüm süreci -AK Parti Genel Sekreteri İpek: -"Çözüm sürecinde milletimiz neyi istiyorsa, o doğrultuda kararlar alacağız"


AMASYA (A.A) - AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, "Çözüm sürecinde milletimiz neyi istiyorsa, o doğrultuda kararlar alacağız" dedi.
     İpek, Ferhat ve Şirin Aşıklar Müzesi toplantı salonunda düzenlenen AK Parti Amasya İl Danışma Kurulu toplantısında, çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
     Türkiyede terörün AK Parti hükümetlerinden önce var olduğunu ve koalisyon hükümetleri döneminde güçlendiğini belirten İpek, "Terör bizim iktidarımız döneminde başlamış bir problem değil. Bizim iktidarımızdan yıllar öncesinde ortaya çıkmış ve bugüne kadar binlerce insanımızın kanına mal olmuş çok büyük bir problem. Özellikle koalisyon hükümetlerinde, o parçalı siyasetin olduğu dönemlerde daha fazla yeşermiş, daha fazla alan bulmuş. Çözümlerle ilgili o parlamentoda çok önemli adımlar atılamadığı için de bugünlere geldi" diye konuştu.
     AK Partinin yaklaşık 11 yıldır iktidarını devam ettirdiğine değinen İpek, şunları kaydetti:
     "Her seçimde oylarımızı artırıyoruz. Her probleme çözüm üreterek, büyük demokratik adımlar atarak yolumuza devam ediyoruz. O günden bugüne hükümetimizin, parlamentonun aldığı kararlarda milletimiz neyi hissediyorsa, neyi istiyorsa, o düşünceyle adım attık, ona göre kanun çıkardık, ona göre halkın huzuruna çıktık ve milletin desteği de artarak devam etti. Bugün de çözüm sürecinde milletimiz neyi istiyorsa, o doğrultuda kararlar alacağız."
     Toplantıya, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti İl Başkanı Faik Salman, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.
     Konuşmaların ardından toplantı kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER