Çubuk Belediyesinden yaz okulu öğrencilerine malzeme

Çubuk Belediyesinden yaz okulu öğrencilerine malzeme desteği


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediyesinin bünyesinde açılan yaz futbol ve voleybol okulu öğrencilerinin malzemeleri düzenlenen törenle dağıtıldı.
     Çubuk Şehir Stadında düzenlenen törene, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Tamer, Antrenör Fatih Tengilimioğlu, Semih Bilgin, öğrenciler ve veliler katıldı.
     Yaz voleybol okulundaki 15, futbol okulundaki 105 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı.
     Belediye Başkan Lokman Özden, yaz okullarına devam eden minik futbolcularla bir araya gelerek, sporun en önemli iki ögesinin iyi bir ahlak ve eğitim olduğunu söyledi.
     Her şeyin başının inanmak ve azimle çalışmak olduğunu vurgulayan Başkan Özden, Eğer inanarak ve azimle çalışırsanız, sizlerin arasından da geleceğin büyük sporcularının çıkacağına inanıyorum. Sizler de buna inanın, çünkü inanmak başarmanın yarısıdır. Ancak bu okulda kendinizi yetiştirirken her zaman ahlaklı ve disiplinli olun. Her şeyden de önemlisi eğitiminizi asla ihmal etmeyin. Aranızdan ileride kendisiyle övüneceğimiz futbolcuların çıkacağına inanıyorum dedi.
     Amaçlarının çocukları spora yönlendirmek olduğunu ifade eden Başkan Özden, şunları kaydetti:
     Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması, boş zamanlarını değerlendirmesi, yeteneklerini ortaya çıkarması ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için bu yılda yaz futbol okulunu devam ettiriyoruz. Çocuklarımızın antrenman yapacak malzemelerini de belediye olarak biz veriyoruz. Bu kurslar Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliğinde yapılıyor ve tecrübeli hocalarımız nezaretinde eğitimler veriliyor.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Tamer de eğitimin önemine değinirken, altyapıya ve takımlara yetenekli sporcular kazandırmak için çalışmalar sürdürdüklerini ifade etti.
     Daha sonra öğrencilere, forma, top, spor ayakkabısı, kaleci eldiveni ve tozluk gibi spor malzemeleri dağıtıldı.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Çubuk Belediyesinden yaz okulu öğrencilerine malzeme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER