Çubuk Belediyesi, 2012 yılında 797 kişiye

Çubuk Belediyesi, 2012 yılında 797 kişiye yardımda bulundu


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, belediye olarak 2012 yılında 797 kişiye yardımda bulunduklarını belirtti.
     Belediye Başkanı Lokman Özden, yazılı açıklamasında, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, kendilerine müracaat eden ihtiyaç sahiplerine başta rehberlik ve danışmanlık hizmeti olmak üzere bir çok konuda destek verdiklerini bildirdi.
     Belediye ekipleri tarafından müracaatta bulunan ailelerin öncelikle problemlerinin tespit edildiğini daha sonra da ihtiyaçlar ve çözüm yollarının belirlendiğini anlatan Özden, açıklamasında şunlara yer verdi:
     Yürüttüğümüz çalışmalarla ihtiyaç sahiplerine sadece balık vermekle yetinmiyor, çok daha önemlisi vatandaşlarımıza tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla ve hayırseverlerimizle birlikte balık tutmaları konusunda yardımcı olarak, kimseye muhtaç olmadan başları dik, alınları açık biçimde yaşamalarını amaçlıyoruz. Bir koordinasyon merkezi gibi çalışan birimimiz, mükerrer yardımları engellediği gibi, yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına da vesile oluyor. Bu amaçla hareket eden belediyemiz, 2012 yılında 797 kişiye yardımda bulundu.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çubuk Belediyesi, 2012 yılında 797 kişiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER