Çukurova GİADdan ÇÜ Rektörü Prof. Dr.

Çukurova GİADdan ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibara ziyaret


ADANA (A.A) - Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibarı ziyaret etti.
     Sakarya, ziyaretleri sırasında ÇÜ ile yürüttükleri projeler hakkında Kibara bilgi vererek, geçen yıl Gençlere Yatırım, Geleceğe Yatırım projesini İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ile birlikte gerçekleştirdiklerini, üniversiteyle ortaklaşa kişisel eğitim seminerleri düzenlemek istediklerini söyledi.
     Kibarın Çukurova Üniversitesi için en doğru tercih olduğunu ifade eden Sakarya, Bu seneki programlarımızdan sadece İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileriyle sınırlı kalmayıp, ÇÜ öğrencilerinin tümünün yararlanmasını istiyoruz. Dernek olarak hazırlayacağımız seminerlerle, alanında ünlü insanları çağırıp öğrencilerimizin bu kişilerin deneyimlerinden faydalanmalarını sağlayacağız. Bu noktada yönetim olarak sayın rektörümüzden destek bekliyoruz dedi.
     ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ise ziyaretlerinden dolayı GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin donanımlarını geliştirmek ve bunlara katkı sağlamak isteyen her kuruluşa kapılarının açık olduğunu belirterek, her zaman bu kuruluşlarla ortak projeler üretmeye yönetim olarak hazır olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Adana/Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Çukurova GİADdan ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER