Cumhuriyet Meydanı ihalesi

Cumhuriyet Meydanı ihalesi -Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba: -Bu ihaleyle ilgilendiklerinde, kazanan iş adamlarımız olacak


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Cumhuriyet Meydanı ihalesiyle ilgilenen iş adamlarının kazançlı çıkacağını belirtti.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Fakıbaba, Cumhuriyet Meydanı ihalesinin, 18 Ekim 2012 Perşembe günü yapılacağını anımsattı.
     İş adamlarının Cumhuriyet Meydanı ihalesine ilgi duyacaklarına inandığını ifade eden Fakıbaba, İş adamlarımızın Cumhuriyet meydanı ihalesine ilgi duyacaklarına inanıyorum. Çünkü burası ciddi anlamda gelir getirecek bir yer. Bu ihaleyle ilgilendiklerinde, kazanan iş adamlarımız olacaktır değerlendirmesinde bulundu.
     Şanlıurfada otopark ihtiyacı bulunduğunu ve bu konudaki çalışmalarının devam ettiğini aktaran Fakıbaba, şunları kaydetti:
     Şu an Şanlıurfanın Topçu Meydanında bin 50 araçlık bir otopark yapıyoruz. İnşaatımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu otoparkın üzeri de inşallah 2013 yılında müthiş bir meydan olacak. Ayrıca Cumhuriyet Meydanımız olacak, orada da yaklaşık 500 araçlık bir otopark yapacağız.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Cumhuriyet Meydanı ihalesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER