Cüneyt Çakır, 2014 Dünya Kupasına Kayseride

Cüneyt Çakır, 2014 Dünya Kupasına Kayseride hazırlanıyor -FIFA kokartlı hakem Çakır: "2014 yılında Brezilya-da düzenlenecek Dünya Kupası kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarımızın son etabı için Kayseriye geldik. Tek hedefimiz, 2014de B


KAYSERİ (A.A) - UEFAnın Elit Hakem Kategorisinde yer alan, Türkiyenin başarılı hakemlerinden Cüneyt Çakır, 2014 yılında Brezilyada düzenlenecek Dünya Kupası maçlarına Kayseri Kadir Has Stadyumunda hazırlanıyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ulusal ve uluslararası futbol müsabakalarında görev alan Çakır, Dünya Kupası maçları için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
     Antrenman için Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Türk futboluna kazandırdığı Kadir Has Stadyumunu tercih eden Çakır, şunları kaydetti:
     "2014 yılında Brezilyada düzenlenecek Dünya Kupası kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarımızın son etabı için Kayseriye geldik. Önümüzdeki günlerde Rio şehrine gideceğiz ve çok önemli bir seminere katılacağız. Bu semineri iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Tek hedefimiz, 2014de Brezilyaya gidip ülkemizi onurlandırmak. Kayseri Büyükşehir Belediyesine bize bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ederiz. Böylesine güzel bir statta, güzel bir zeminde çalışma imkanı bulduk."
     U20 Dünya Kupası maçlarının bir kısmına Kayseri Kadir Has Stadyumunun ev sahipliği yapacağını hatırlatan Çakır, "Çok güzel bir turnuva olacak. Tüm futbol severleri tribünlerde görmek isteriz" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Cüneyt Çakır, 2014 Dünya Kupasına Kayseride Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER