Dalyandaki esnaf kavgası

Dalyandaki esnaf kavgası -Muğla Valiliği: -Her iki taraf açısından olayın siyasi boyutu yoktur


MUĞLA (A.A) - Muğla Valiliği, Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde iki grup arasında çıkan kavgayla ilgili olarak, her iki taraf açısından olayın siyasi boyutunun olmadığını bildirdi.
     Muğla Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, beldede yaşanan olayların üzücü olduğu belirtildi.
     Beldedeki bir restoranda garson olarak çalışan iki kişinin 31 Temmuz günü iş çıkışında beraberlerindeki bayan arkadaşları ile kaldıkları eve gittikleri belirtilen açıklamada, ilerleyen saatlerde gürültü yapıldığı iddiasıyla yan taraftaki apart işletmecileri ile aralarında kavga yaşandığı ifade edildi.
     Dün akşam saatlerinde ise apart sahiplerinin içinde bulunduğu bir grubun garsonların çalıştığı iş yerine geldikleri bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Atılan taşlar sonucunda işletmede maddi hasar meydana gelmiştir. Herhangi bir yaralanma söz konusu değildir. Olaylara güvenlik güçleri anında müdahale ederek gerekli tedbirleri almıştır. Her iki taraf açısından olayın siyasi boyutu yoktur. Olaya karışanlar hakkında ise adli ve idari işlemler başlatıldı. Ortaca Kaymakamlığı tarafından esnaf ve vatandaşlara sağduyu çağrısında bulunulmuştur. Konuyla ilgili çeşitli basın yayın kuruluşlarında yer alan farklı değerlendirmeler gerçeği yansıtmamaktadır.
     Muğlanın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde gece esnaf olan iki grup arasında çıkan kavgada bir otelin restoran bölümü zarar görmüştü.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dalyandaki esnaf kavgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER