Darendeden kısa kısa

Darendeden kısa kısa -Polis ekiplerince yapılan uygulamada, üzerinden iki nüfus cüzdanı ve iki ehliyet çıkan kişi, ifadesinin ardından serbest bırakıldı


MALATYA (A.A) - Darende ilçesinde polis ekiplerince yapılan uygulamada, üzerinden iki nüfus cüzdanı ve iki ehliyet çıkan kişi, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
     Malatya-Kayseri Karayolunda uygulama yapan ekipler, durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Bu kişinin üzerinde yapılan aramada, aynı kişiye ait fotoğraflar bulunan iki nüfus cüzdanı çıktı.
     Yapılan detaylı incelemede M.S. ve K.S. adlı iki kardeş adına düzenlemiş nüfus cüzdanlarından birinde tahrifat yapıldığını belirleyen polis, M.Snin 3 ay önce de ehliyetine alkollü araç kullanmaktan el konulduğunu tespit etti.
     Araçta yapılan aramada da M.Snin el konulduğu belirlenen ehliyet ile adına düzenlenmiş ikinci bir ehliyet bulundu. Üzerinden yüklü miktarda para çıkan kişi, emniyetteki ifadesinin ardından Darende Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Evrakın takibe alınmasına karar verildi.
    
     -Kayısı deposunda yangın-
    
     Darende ilçesi Hacıderviş Mahallesinde kayısı deposu olarak kullanılan bir binada yangın çıktı. Polis ekiplerinin fark etmesi üzerine müdahale edilen yangın, büyümeden söndürüldü.
     Yangının, deponun yanındaki barakalardan çıkarak binanın çatısına sıçradığı tespit edildi. Yangında binada maddi hasar oluştu.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Darendeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER