Denizbank, yazar kasa POS hizmetini tanıttı

Denizbank, yazar kasa POS hizmetini tanıttı -Denizbank Akdeniz Bölge Müdürü Aykın: -Mayıs ayı sonuna kadar 10 bin ürünü satmayı hedefliyoruz


ANTALYA (A.A) - Denizbank Akdeniz Bölge Müdürü Adnan Aykın, Yazar kasa POS ürününe Antalya genelinde bir haftada bin ön talip geldiğini, mayıs ayı sonuna kadar 10 bin Yazar kasa POS cihazı satmayı hedeflediklerini söyledi.
     Denizbank ve MT Bilgi Teknolojilerinin işbirliği ile hayata geçirilen Yazar kasa POS hizmetinin tanıtım toplantısı, Ramada Otelde gerçekleştirildi.
     Toplantıda konuşan Aykın, Denizbankın bir ilke imza attığını belirterek, Yazar kasa POS, POSdan işlem yapıldığı anda aynı zamanda yazar kasa fişi de kesilmesini sağlayan bir ürün ve mobil olarak taşınabiliyor. Özellikle vergi düzenlemelerinde avantaj sağlayan yazar kasa POS, esnafa çift maliyet oluşturmaktan kurtaracak ve tek ürünle çözüm sağlayacak dedi.
     Maliye Bakanlığının yayımladığı tebliğler gereğince mobil hizmet sunan esnafın 1 Temmuz 2013ten itibaren yazar kasa POSu kullanmalarının zorunlu olduğunu belirten Aykın, Denizbank olarak yazar kasa POS cihazını almak isteyen müşterilere çeşitli fırsatlar sunduklarını anlattı.
     Yazar kasa POSa Antalya genelinde bin ön talep geldiğini bildiren Aykın, Mayıs ayı sonuna kadar 10 bin ürünü satmayı hedefliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Sefa Karacan / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Denizbank, yazar kasa POS hizmetini tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER