Denizlide 2 yıl önce işlenen cinayet

Denizlide 2 yıl önce işlenen cinayet -Akli dengesi yerinde olmayan kadının ölümüyle ilgili kesin otopsi sonucunun çıkması üzerine kadının annesi ve 2 kardeşi tutuklandı


DENİZLİ (A.A) - Denizlide, 2 yıl önce akli dengesi yerinde olmayan kadının ölümüyle ilgili, kesin otopsi sonucunun alınması sonrası yürütülen soruşturmada, kadının annesi ve iki kardeşi tutuklandı.
     Honaza bağlı Aydınlar köyünde 2011 yılı Eylül ayında ailesinin evinde ölü bulunan Şaziye Akkayanın (40) İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsisinde alınan ilk sonuçlarda ölümün şüpheli bulunması üzerine cesetten alınan dokular üzerinde ayrıntılı otopsi işlemi yapıldı.
     Kasım 2012de sonuçlanan otopsi sonucu şahsın boğazının sıkıldığı, sert darbeler alarak öldürüldüğü belirlendi.
     Jandarma ekiplerinin otopsinin sonuçlanması sonrası yürüttüğü soruşturma kapsamında cinayetten 2 yıl sonra Akkayanın annesi N.Ç. (67), erkek kardeşleri Ö.Ç (35), U.Ç (41), F.Ç (46) ve F.H.Ç (48) ile görümcesi E.Ç (29) gözaltına alındı.
     Mahkemeye sevk edilen zanlılardan anne N.Ç ile oğulları Ö.Ç ve U.Ç tutuklandı. Diğer zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Akkayanın psikolojik sorunları nedeniyle İngilizce öğretmenliğini bıraktığı ve 2004 yılında eşinin yaşamını yitirmesinin ardından ailesiyle yaşadığı, evlerinin bahçesindeki barakada kaldığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Denizlide 2 yıl önce işlenen cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER