Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan:

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan: Denizliyi 9 yılda vizyon kent yaptık


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, kenti 9 yılda vizyon kent yaptıklarını söyledi.
     Denizli Belediyesi Meclis Salonundaki düzenlenen Hizmette 9 yıl konulu basın toplantısına Zolanın yanı sıra AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, başkan yardımcıları, AK Partili meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Belediyenin yaptığı hizmetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından konuşan Zolan, Denizlinin bugün geldiği noktayı anlatmak için 9 yıl öncesine gidilmesi gerektiğini, o zaman bugünlerin kıymetinin daha iyi anlaşılacağını belirtti.
     Zolan, O yıllar Denizliye yakışmıyordu. Denizlinin insanı başka şehirlere imrenerek bakıyordu. Biz göreve geldiğimizde, Denizli hak ettiğini alacak. Geçen 9 yılda görüyoruz ki Denizli gerçekten hak ettiğini aldı ve almaya devam edecek. Denizliyi 9 yılda vizyon kent yaptık dedi.
     Görevi devraldıkları 2004 yılından bu yana gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Zolan, şunları kaydetti:
     Bu iş sevda işiydi. Biz bu şehre sevdalıydık. Her konuda Denizliye güzellikleri yaşatmak için hep hizmet ettik. Bazen önümüze taş koyanlar oldu. Köprülü kavşağı yapmayın diyenler oldu. Ancak bizim tek bir hedefimiz vardı. O da bu millete hizmet. Şimdi görüyoruz ki yaptığımız yollar, parklar ve altyapı sayesinde Denizli artık daha yaşanabilir bir kent oldu. Bu yaşanabilirlik sayesinde Türkiye çapında bir çok dalda birincilikler elde ettik.
     Başkan Zolan, Denizlinin 28 yıllık büyükşehir olma hayalinin kendi dönemlerinde olduğunu belirterek, büyükşehirle kentin daha büyük projelerle tanışacağını kaydetti.
     AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de 7 yıl boyunca yaptığı belediye başkanlığı görevinde ve daha sonraki yıllarda da sorunlara tek tek çözüm ürettiklerini söyledi.
     Denizliye sadece hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten Zeybekci, Bu hizmet bayrağını Osman başkanım da en iyi şekilde taşıyor. Bizim amacımız Denizliye hizmet. Bu yolda Denizli için daha güzel şeylerin yapılacağına inanıyorum diye konuştu.
     AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar ise Denizli Belediyesinin Türkiyenin yüz akı olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER