Denizli Devlet Hastanesinde devir teslim töreni

Denizli Devlet Hastanesinde devir teslim töreni yapıldı


DENİZLİ (A.A) - Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan Kamu Hastaneleri Birliği kapsamında Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, görevini Hastane Yöneticisi olarak atanan Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkana devretti.
     Sağlık Bakanlığı tarafından kamu hastanelerinin her ilde tek bir yönetim altında toplanmasıyla oluşturulan Kamu Hastaneleri Birliği kapsamında Denizli Devlet Hastanesinde de yeni yönetim şekillendi. Hastane Yöneticiliğine Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Doktor Kadir Gökhan Saçkan getirilirken, Başhekimlik görevine Uz. Dr. İbrahim Ethem Çövüt, İdari Mali İşler Müdürlüğüne de Ali Kemal Armutçuk geldi.
     Başhekimlik görevini bırakan Uz. Dr. Ramazan Canural için Başhekimlik makamında tören düzenlendi. Ramazan Canural, 2003ten beri Denizli Devlet Hastanesinde başhekim yardımcılığı ve başhekimlik görevi yürüttüğünü belirterek, görevi devralan yeni yönetime başarı diledi.
     Denizli Devlet Hastanesinin Denizli ve bölge insanının sağlık sorunlarını çözen çok önemli bir kurum olduğunu ifade eden Canural, Sağlıkta dönüşüm projelerinin başından beri arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Hastanemiz o günden bugünlere gelene kadar çok güzel aşamalar geçirdi. Bu aşamaların ortaya çıkmasında çalışan arkadaşlarımızın büyük katkısı olmuştur. Denizlideki hayırseverlerin büyük katkısı olmuştur. İnşallah bundan sonra da hastanemiz yeni yönetimle birlikte büyük başarılara imza atacaktır dedi.
     Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan da Denizli Devlet Hastanesinin hak ettiği değeri alması için yeni yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek, Hastanemizin gelişmesinde çalışan bütün personelimizin aynı şevkle çalışmalarını sürdüreceğine eminim. Bu müessesenin üzerinde bir taş bir tuğla koyabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz dedi.
     Konuşmalardan sonra Ramazan Canural, Kadir Gökhan Saçkana çiçek vererek yeni görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizli Devlet Hastanesinde devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER