Denizli Valisi Demir:

Denizli Valisi Demir: Bayramlar, insanlar arasında dostluğun, kardeşliğin kuvvetlendiği özel günlerdir


DENİZLİ (A.A) - Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bayramların, insanlar arasında dostluğun, kardeşliğin kuvvetlendiği özel günler olduğunu ifade etti.
     Demir, yaptığı yazılı açıklamada, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının doruk noktaya ulaştığı mübarek Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içinde olduklarını belirtti.
     Bayramların, insanlar arasında dostluğun, kardeşliğin kuvvetlendiği özel günler olduğunu ifade eden Demir, şunları kaydetti:
     Bayramlar gönüllerden gönüllere kurulan köprülerdir. Paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin tüm içtenlikle yaşandığı, en ulvi duyguların zirve yaptığı Ramazan ayı sonrasında kavuşmuş olduğumuz Ramazan Bayramı, insanları kaygılardan uzaklaştırmakta, bizlere toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini ve devamlılığını hatırlatmaktadır. Bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan sağlamaktadır.
     Geleneksel olarak bayramların tüm aile bireylerini bir araya getirdiğine işaret eden Demir, Pek çok sektör için cazibe merkezi haline gelen Denizlimizde, yatırımlarla sağlanan ivme ve çıkışın Ramazan Ayının manevi havasıyla oluşan bu güzel ortamın ve sinerjinin artarak devam edeceğine ve sürdürüleceğine olan inancım tamdır dedi.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Denizli Valisi Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER