Derbentte öğrencilerden Suriyeye yardım kermesi

Derbentte öğrencilerden Suriyeye yardım kermesi


KONYA (A.A) - Derbent ilçesinde, bu yıl açılan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin girişimiyle Suriyeli çocuklara yönelik yardım kermesi düzenlendi.
     Derbent Eğitim ve Kalkınma Derneği (DERKAD) tarafından organize edilen kermesin açılışına Kaymakam Uhut Emre Koyuncu, İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, DERKAD Başkanı Mustafa Acar, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.
     Açılışın ardından protokol kermesi gezerken, ortaokul öğrencileri ise Suriyeli çocuklara destek olmak amacıyla satış için tezgahın başına geçti.
     Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, ortaokul öğrencilerinin girişimleri sonucu açılan yardım kermesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, belediye olarak kendilerinin de bu çalışmaya gönülden destek verdiklerini söyledi.
     DERKAD Derneği Başkanı Mustafa Acar da dernek olarak organize ettikleri yardım kermesine verdiği destek ve katkılardan dolayı başta öğrenciler olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara ve toplumun tüm kesimlerine ilgilerinden ötürü teşekkür etti.
    
     Muhabir: Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Derbentte öğrencilerden Suriyeye yardım kermesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER