Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -Dinarda yaz Kuran kursları toplantısı yapıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinarda 18 Haziran-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan yaz Kuran kurslarıyla ilgili toplantı yapıldı.
     Akdem Otel toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Dinar Müftüsü Celil Şimşek, Dinar ve çevresi cami imamları ile din görevlileri katıldı.
     Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ankaradan ülke genelindeki din görevlilerine canlı yayında hitap ederek, yaz Kuran kurslarıyla ilgi önlemlerin alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
     Dinar Müftüsü Şimşek, toplantıda yaptığı konuşmada, yaz Kuran kurslarında herhangi bir yaş sınırlaması olmadığını, o yüzden tüm öğrencilerin yaz Kuran kurslarına gönderilmesi çağrısında bulundu.
    
     -Dinarda Huzurevi sakinleri piknikte bir araya geldi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar ilçesinde Buhurcular Huzurevi sakinlerine, Babalar Günü dolayısıyla kaymakamlık ve belediye işbirliğiyle Suçıkan Park Tesislerinde ortaklaşa piknik düzenlendi.
     Huzurevi sakinlerine ve çalışanlarına moral olması için düzenlenen etkinlikte, huzurevi sakinlerine kaymakamlık tarafından gömlek, Dinar Belediyesi Bayanlar Meclisi tarafından da sandalet hediye edildi.
     Buhurcular Huzurevi Başkanı Aynur Toker, yaşlıların bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek, pikniğin moral kaynağı olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Devran Çekinir / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER