Doğu Karadenizde bahar havası

Doğu Karadenizde bahar havası -Türkiyenin batı kesiminde kar ve soğuk hava etkili olurken, Doğu Karadenizde güneşli günler yaşanıyor


TRABZON (A.A) - Türkiyenin batı kesimlerinde kar ve soğuk hava etkili olurken, Doğu Karadenizde bir süredir güneşli günler yaşanıyor.
     Trabzon ve çevresindeki illerde yaklaşık bir haftadır adeta bahar havası etkisini sürdürüyor. Aralık ayına rağmen hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar, park ve bahçelerde güneşli havanın keyfini çıkarıyor.
     Trabzon Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının etkisini kaybetmeye başlayacağı belirtildi.
     Yarından itibaren üç gün boyunca kıyı kesimlerde sağanak, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar beklendiğini ifade eden yetkililer, kıyı kesimlerinde ve denizde akşam saatlerinden itibaren 60 ile 80 kilometre hızla fırtına beklendiğini kaydettiler. Fırtınanın, yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği vurgulandı.
     Trabzonda bugün 17 derece olan gündüz sıcaklığının yarından itibaren 4 gün boyunca 3 ile 6 derece arasında düşmesi bekleniyor.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Doğu Karadenizde bahar havası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER