DÖSİADtan işadamlarına kahvaltı

DÖSİADtan işadamlarına kahvaltı


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) üyeleri, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) ile Altınova Sanayici ve İşadamları Derneği (ALTINSİAD) üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
     KEPTUR Park Restoranda düzenlenen kahvaltıya ANSİAD Başkanı Ergin Civan ve yönetim kurulu üyeleri ile ALTINSİAD Başkanı Mahmut Ruhi Alpagot ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada ağustos ayından bu yana süren kahvaltılarda amaçlarının Antalyada faaliyet gösteren tüm işadamı derneklerini buluşturmak olduğunu söyledi.
     Bu tür etkinliklerin işadamları arasındaki dayanışmayı artıracağına inandığını kaydeden Gencer, İş dünyasının tanışıp kaynaşmasına, birlikte hareket etme anlayışına katkıda bulunmaktan mutlu ve gururluyuz dedi.
     ANSİAD Başkanı Civan da DÖSİADın sanayici ve işadamları derneklerinin ülkenin gelişmesinde çok önemli olduğunu söyledi.
     İşadamlarının bir araya gelerek kurduğu derneklerde sinerjinin çok yüksek olduğunu ifade eden Civan, bu sinerjinin toplum için çok gerekli ve yararlı olduğunu kaydetti.
     İşadamlarının işlerinden vakit ayırıp, sivil toplum örgütlerinde Antalya için bir şeyler yapmaya çalıştığını dile getiren Civan, bunu erdemli bir davranış olarak gördüğünü anlattı.
     ALTINSİAD Başkanı Mahmut Alpagot da dernek olarak toplumla diyalog içinde olup, bölgenin yararına olacak çalışmalar yaptıklarını belirtti.
     Alpagot, iş adamlarını bu şekilde bir araya getiren DÖSİAD Başkanı Gencer ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber DÖSİADtan işadamlarına kahvaltı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER