DTO Antalya şubesi, Genova Boat Show

DTO Antalya şubesi, Genova Boat Show Fuarına katılacak


ANTALYA (A.A) - Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi, İtalyanın Genova kentinde yapılacak Uluslararası 52. Boat Show Fuarına katılacak.
     DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol ve Şube Müdürü Cüneyt Koşu, Genova Boat Show Fuarına katılmak üzere İtalyaya gitti. Erol ve Koşu, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen Genova Fuarında kurulacak 72 metrekarelik Türk standında Türk deniz turizmi ve denizcilik sektörünü tanıtacak.
     DTO Şube Müdürü Cüneyt Koşu, yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığınca sağlanan Türk standının düzenlenmesi, deniz turizmi ve denizcilik sektörünün tanıtımının DTO Antalya şubesi tarafından gerçekleştirileceğini belirtti.
     Uluslararası Genova Boat Show Fuarının dünyanın en önemli fuarlarından biri olduğunu ve her yıl fuara 250 bine yakın ziyaretçinin katıldığını bildiren Koşu, tanıtım için oluşturulan CDler, broşürler ve kitapçıklar ile diğer tanıtım bilgilerinin ziyaretçilere dağıtılacağını ifade etti.
     Koşu, şunları kaydetti:
     Uluslararası 52. Genova Boat Show Fuarında Türk deniz turizmi, dalış okulları su sporları merkezleri, yat yapım sektörü, mavi yolculuk rotalarını tanıtacağız. 9 gün sürecek fuarı yaklaşık 250 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Geçen yıl gerçekleştirilen fuarı 226 bin kişi ziyaret etmişti. 450in üzerinde yeni yatın fuarda sergilenmiş, toplam 700 buluşma ve toplantı gerçekleştirilmişti. Ayrıca 27 ülkeden 2 binin üzerinde gazetecinin de fuarı takip etmişti.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber DTO Antalya şubesi, Genova Boat Show Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER