Düğünlerde vatandaş rahatsız edilmesin

Düğünlerde vatandaş rahatsız edilmesin -Gaziantep Valisi Erdal Ata, düğün sahiplerini gece geç saatlerde korna çalarak, havai fişek atarak vatandaşları rahatsız etmemeleri konusunda uyardı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Valisi Erdal Ata, düğün sahiplerini gece geç saatlerde korna çalarak, havai fişek atarak vatandaşları rahatsız etmemeleri konusunda uyardı.
     Ata, valilik toplantı salonundaki konuşmasında, özellikle son günlerde havai fişeklerle ilgili şikayet ve tepki aldıklarını söyledi.
     Havai fişek atımının yasaklandığını belirten Ata, Sadece sessiz olmak kaydıyla izin almak şartıyla saat 10.00a kadar müsaade ediyoruz. Onun dışında atımı yasak. Atanlar, attıran düğün sahipleri ve düğün salonu sahipleri hakkında işlem yapıyoruz dedi.
    
     -Cezai uygulama-
    
     Gecenin geç saatlerinde düğün konvoyu oluşturarak sesli şekilde korna çalarak vatandaşları rahatsız edenlere de ceza işlem uygulanacağını bildiren Ata, şöyle devam etti:
     Bunlar düğün salonunda çıktıktan sonra konvoy oluşturarak kente dolaşıyorlar. Bunlar doğru şeyler değil. Hastası var, yaşlısı var, uyuyanı var, çocuğu var, bebeği var. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Bunlar hakkında işlem yapıyoruz. Vatandaşların mağdur olmaması için lütfen kurallara uysunlar. Saat 10.00dan sonra korna çalmak da havai fişek atmak da yasak. Vatandaşlarımız herhangi bir cezayla karşı karşıya kalmamak için bu kurallara uysunlar.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Düğünlerde vatandaş rahatsız edilmesin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER