Duhok Ticaret ve Sanayi Odası heyeti

Duhok Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Siirtte


SİİRT (A.A) - Irakın Duhok Ticaret ve Sanayi Odasından bir heyet, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti.
     Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Duhok Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Mustafa Ramazan başkanlığındaki heyeti kabulünden sonra yaptığı açıklamada, iki il arasında ticari ilişkilerin güçlendirilmesi konusunda neler yapılabileceğini ele aldıklarını söyledi.
     Ziyaretin verimli geçtiğini belirten Kuzu, Kardeş ve komşu iki ülke ve iki il arasındaki ticari bağların şu anda bulunduğu durumdan çok daha güçlü olması gerektiğine inanıyorum. Bu konuda geç kalmış sayılırız. Bu anlamda bu ziyareti önemsiyorum. Bizim açımızdan çok verimli bir görüşme oldu dedi.
     Ramazan da, Siirtte bulunmaktan mutlu olduklarını vurgulayarak, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden ildeki ticari faaliyetler hakkında bilgi aldıklarını kaydetti. Ramazan, ziyaretlerinin sebebinin iki il arasındaki ticari işbirliğinin geliştirilmesinin yollarını araştırmak olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen/Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Duhok Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER