Durasıllıda toplu açılış

Durasıllıda toplu açılış


MANİSA (A.A) - Salihliye bağlı Durasıllı beldesinde Zübeyde Hanım Anaokulu ve 7 bin 500 metrelik içme suyu isale hattının açılışı ile Durasıllı Belediyesi Anadolu Lisesinin de temel atma töreni yapıldı.
     Durasıllı Belediyesi Anadolu Lisesi inşaatında yapılan törene AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kaymakam Ertan Peynircioğlu, Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Durasıllı Belediye Başkanı Mehmet Uygun, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, törende yaptığı konuşmada, Salihli artık büyükşehirin gözde bir ilçesi olacaktır. Durasıllı da Salihlinin bir beldesi değil, Salihlinin bir köşesi olacak. Bundan sonra Durasıllıdaki hizmetlerimiz artarak devam edecek dedi.
     Durasıllı Belediye Başkanı Mehmet Uygun da milletvekillerinin büyük desteği ile birçok kamu yatırımının Durasıllıda hayat bulduğunu söyledi.
     Konuşmaların ardından önce zemin katı tamamlanan Durasıllı Belediyesi Anadolu Lisesi inşaatı gezilerek sembolik temel atma töreni ve 7 bin 500 metrelik içme suyu isale hattının ve 5 derslikli Zübeyde Hanım Anaokulunun açılışı yapıldı.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Durasıllıda toplu açılış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER