DÜSİAD Vizyon Toplantısı

DÜSİAD Vizyon Toplantısı -SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu: -Çocuklarınızı küçük yaşlardan itibaren iş ortamına alıştırmalısınız


DÜZCE (A.A) - SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, işletmelerin büyümesinde baba veya ağabeyin ölene kadar işin başında olmasının en büyük faktör olduğunu söyledi.
     Düzce Aktif Sanayici ve İşadamları Derneğinin (DÜSİAD) konuğu olarak Düzceye gelen Konukoğlu, 1904 yılında kurulan SANKO holdingin tarihsel süreci ve Türkiyede şirketlerin yeterince büyüyememesi konusunda Düzceli sanayicilere bilgi verdi.
     İş tecrübelerini Düzceli işadamlarıyla paylaşan Konukoğlu, baba veya ağabeyin ölene kadar işin başında kalmasının büyümede en önemli faktör olduğuna dikkati çekerek, Çocuklarınızı küçük yaşlardan itibaren iş ortamına alıştırmalısınız. Çocuklarınıza harçlık vererek bütçe yapmayı öğrenmelerini sağlanmak tasarruf bilinçlerinin geliştirilmesini sağlayacaktır dedi.
     Konukoğlu, tekstil sektörünün Türkiyede ve dünyada önemini kaybetmeyeceğini vurgulayarak, pamuk üreticisi olan ve fasonculukla işe başlayan Türkiyenin, kaliteli üretimi sayesinde çok uzun yıllar sektörde hakimiyetini sürdüreceğini savundu.
     Konukoğlu, Kızılay tarafından Düzceye yaptırılacak öğrenci yurdunun yerinin alınması için de 100 bin lira bağışta bulundu.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber DÜSİAD Vizyon Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER