Düzcede Kariyer Günleri başladı

Düzcede Kariyer Günleri başladı


DÜZCE (A.A) - Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Kariyer Günleri başladı.
     Cumhuriyet Anadolu Lisesi konferans salonunda Mesleki ve Teknik Eğitim Okul-Çevre-Sektör İşbirliği Programı kapsamında organize edilen Kariyer Günleri etkinliğinin açılışında konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, öğrencilerden hayallerini büyütmelerini istedi.
     Öncelikle hedeflerinizi belirlemeli ve büyük hedefler seçmelisiniz diyen Vali Yılmaz, İşinizin en iyisi olun. Her zaman ve herkes tarafından el üstünde tutulun. Çok okuyun ve okuduğunuzu anlayın. Anladıklarınızı doğru olarak hayata geçirmek için çaba sarf edin. Sözden çok öze bakın diye konuştu.
     Ülkenin eğitimli gençlere ihtiyacı olduğunu belirten Yılmaz, 2023 bir hedef ama sizlerle birlikte bir medeniyet inşası daha büyük bir hedef şeklinde konuştu.
     Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ise Düzcenin gerçekleştirilen programa ihtiyacı bulunduğunu dile getirerek, Önemli olan ben her işi yaparım demekten ziyade, bir işi en iyi şekilde yaparım diyebilmektir. Sizler ülkemizin geleceği için çok önemlisiniz. Bunun farkında olmanızı istiyorum ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından bir öğrenci Yılmaza çiçek takdim etti.
     Açılış töreninin ardından Düzce Üniversitesi (DÜ) Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Serkan Subaşı, Mesleki ve Teknik Eğitim, KOSGEB Düzce Şube Müdürü Asım Türkmen ise İş Fikri Geliştirme konularında öğrencilere bilgi verdi.
     Etkinliğe Düzce Valisi Yılmazın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, protokol üyeleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
     Etkinlik, 4 gün sürecek.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzcede Kariyer Günleri başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER