Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu, köylülerle buluştu

Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu, köylülerle buluştu


KONYA (A.A) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğliye bağlı Aşağı Göndelen köyünde, köylülerin sorunlarını, sıkıntılarını dinledi.
     Köy sakinleriyle bir araya gelerek gerçekleştirilen kahvehane sohbetlerinde, Aşağı Göndelen köyü sakinlerinin, yoğun ilgisi dikkat çekti.
     Oprukçu, Aşağı Göndelen köylüleriyle bir araya geldiği bu sohbet toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Hacı Öğütlü ile Hayrettin Başer ve MHP Ereğli İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Ereğli Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Yıldırım eşlik etti.
     Başkan Oprukçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 saat vatandaşın emrinde olduğunu ifade etti.
     Ereğli Belediyesinde hizmetlerin nasıl yürütüldüğü noktasında bir değerlendirme yapan Oprukçu, vatandaşlara hep bir telefon kadar yakın olduğunu, köylere hizmet götürmenin çabasında olduklarını belirtti.
     Oprukçu, şu anda gündemde olan ve kabul edilen Büyükşehir Yasasının adı bile olmadığı zamanlarda Ereğlinin yakın çevresindeki bütün köylere az imkan olmasına rağmen hizmet götürmenin çabasında olduklarını kaydetti.
     Köy ziyaretlerinin asıl amacının köylü vatandaşı dinleyerek, köyün, çevrenin öncelikli ihtiyaçlarını bir an önce tespit etmek olduğunu dile getiren Oprukçu,tespit edilen eksiklikleri bir an önce gidererek bir fazla hizmet yapmak istediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu, köylülerle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER