Düzcedeki gaz sızıntısı

Düzcedeki gaz sızıntısı -Düzce Valisi Adnan Yılmaz, gaz sızıntısının meydana geldiği özel banka ve alışveriş mağazasında inceleme yaptı


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, gaz sızıntısının meydana geldiği özel banka ve alışveriş mağazasında inceleme yaptı.
     İstanbul Caddesindeki özel banka ve alışveriş mağazasında iki gün önce 24 kişinin etkilendiği gaz sızıntısının ardından Vali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ile bölgeye giderek yetkililerden bilgi aldı.
     Banka ve mağazada gaz sızıntısının olduğu bölümleri gezen Yılmaz, iş yeri çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
    
     -Olay-
    
     İstanbul Caddesindeki alışveriş mağazasında ve özel bir bankada bulunan personel ve müşteriler, kaynağı henüz belirlenemeyen gaz nedeniyle rahatsızlanmış, iş yerleri doğalgaz sızıntısı ihtimali üzerine tahliye edilmiş, gazdan etkilenen 24 kişi hastanelere müracaat etmişti.
     Olayın ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, itfaiye ve DERGAZ ekiplerinin yanı sıra Sakarya Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışma yapmış, olumsuz bulguya rastlanmadığı açıklanmıştı.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzcedeki gaz sızıntısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER