Real Madrid - Manchester United maçı bu akşam

Şampiyonlar Ligi'nde gözler Real Madrid - Manchester United maçında.

Real Madrid - Manchester United maçı bu akşam

Saat 21:45’te başlayacak olan bu dev mücadele öncesi Real Madrid'de Pepe sevinci yaşanıyor. İspanyol ekibinin savunması adına çok önemli bir isim olan Portekizli, sakatlık kurtuldu ve bu akşam oynayabilecek duruma geldi.

Pepe'nin yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Xabi Alonso ve Raphael Varane da Manchester United karşısında oynamaya hazır hale geldi. Ayrıca hafta sonu oynanan Sevilla maçında dinlendirilen Sami Khedira, Angel Di Maria ve Mesut Özil'in Manchester United karşısında ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Konuk takım Manchester United'da ise Phil Jones ve Jonny Evans'ın durumları maç saatinden hemen önce belli olacak. Hastalığı bulunan Darren Fletcher ise kesin olarak forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan Ashley Young ve Michael Carrick ise forma şansı verildiği takdirde sahadaki yerlerini alabilecekler.

Bunları biliyor musunuz? 

Real Madrid, Santiago Bernabeu'da oynadığı son altı maçın beşini kazanmayı başardı. Ayrıca evinde oynadığı son 33 resmi maçta da mağlubiyet almadı (27 galibiyet, 6 beraberlik).

Madrid temsilcisi, Manchester United ile oynadığı son dokuz maçın üçünü kazanmayı başardı. Geri kalan beş maçın üçü ise berabere sonuçlandı.

Cristiano Ronaldo, 2003-2009 yılları arasında 292 kez Manchester United forması giydi ve 118 gol kaydetmeyi başardı.

Manchester United, son 14 resmi maçında mağlubiyet almadı. Fakat Kırmızı Şeytanlar, son dokuz deplasman maçından da sadece dördünü kazanabildi (4 galibiyet, 3 beraberlik, 2mağlubiyet).

Daha önce Avrupa'nın 1 numaralı kupasını üç kez kazanmayı başaran Manchester United'a İspanya'da şans pek gülmüyror. Ada ekibi İspanya'da oynadığı son 20 maçta sadece iki galibiyet alabildi (2 galibiyet, 8 beraberlik, 10 mağlubiyet).

Sir Alex Ferguson, daha önce Jose Mourinho ile karşı karşıya geldiği 14 maçın ikisini kazanabildi. Geri kalan 12 maçın ise altısı berabere tamamlandı.

Muhtemel 11'ler: 

Real Madrid: Lopez, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Khedira, Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo, Benzema

Manchester United: De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Valencia, Rooney, Kagawa, Van Persie
<< Önceki Haber Real Madrid - Manchester United maçı bu akşam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER