Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şiran: Gençlik merkezinde her türlü etkinlik ve aktivite yapılabilecek


DÜZCE (A.A) - Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzceye yapılması düşünülen gençlik merkezinde her türlü etkinlik ve aktivitenin yapılabileceğini bildirdi.
     Şiran, yaptığı açıklamada, gençlik merkezinin ihale aşamasında olduğunu belirterek, Gençlik Merkezimiz için 1 milyon lira bekleniyor. İhale aşamasına geldik. Kiremit Ocağında 3 parsel bulunuyor. Belediyemizin de orada yeri var. Tek bir tapu haline getirildikten sonra ihale edilecek. Cuma gününe kadar bu sürecin bitmesini bekliyoruz dedi.
     Gençlik merkezinin Düzce için önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Şiran, bu gençlik merkezinde her türlü etkinlik ve aktivitenin yapılabileceğini kaydetti.
    
     -Gençlik Kampları projesi
    
     Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Gençlik Kampları projesi kapsamında, Düzceden 16 kişilik ikinci kafile, Yalovaya hareket etti.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaz boyunca yapılacak gençlik kamplarına olan ilginin devam ettiğini belirterek, 16 kişilik ikinci kafilenin bugün Yalovaya hareket ettiğini bildirdi.
     Geçen hafta 14 kişilik kız grubunun Kastamonu ve Aydına gittiğini hatırlatan Şiran, Bu kez 16 kişilik Düzce kafilesi, 81 ilden gelen gençlerle Yalovada bir araya gelecek. Ardından gençler Yalovadan Kastamonu, Antalya ve İzmirde kendi kamp bölgelerine hareket edecek. 7 günlük kamp döneminde kendi yaşıtları ile kaynaşacak olan gençler, bölgenin kültürel ve tarihi zenginliklerini de tanımış olacak ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER