Düzce, raftingde markalaştı

Düzce, raftingde markalaştı -Rafting merkezlerinden Düzcede hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor -Düzce Kültür ve Turizm Müdürü Budak: -"Geçtiğimiz yıl 18 binin üzerinde kişi rafting yaptı, bu sene sadece bir ayda 18 bini yakaladık."


DÜZCE (A.A) - Düzcede bir ayda 18 bin kişi rafting yaptı.
     Cumayeri ilçesine bağlı Dokuzdeğirmen köyündeki tesislere akın eden yerli ve yabancı turistler, Melen Çayında rafting yapmanın keyfini yaşıyor.
     Düzce Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 yıldır profesyonel olarak rafting yapılan kentte 3 yıldır hafta sonu yoğunluğu yaşandığını söyledi.
     İlginin her geçen gün arttığına dikkati çeken Budak, "Geçtiğimiz yıl 18 binin üzerinde kişi rafting yaptı, bu sene sadece bir ayda 18 bini yakaladık. Hedefimiz, 25-30 bin civarında. Bu, katlayarak devam ediyor. Düzcede sadece rafting ve kano değil, diğer alternatif doğa sporlarını da yapabiliriz" diye konuştu.
     "Düzce, raftingde marka oldu" diyen Budak, İstanbul ve Ankaradan yoğun talep aldıklarını, herkesi doğayla iç içe yaşamak için kente beklediklerini dile getirdi.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran ise tesislerin Düzceye ve bölge insanına sağladığını vurguladı.
     Farklı alanlarda daha da güzel işler yapmayı hedeflediklerini anlatan Şiran, "Düzcede rafting sporuna yoğun talep var. Bu ilginin artması, yine halkımızın elinde. Hizmet ve ilgi ne kadar iyi olursa insanların talebi de artar. İnşallah çok daha güzel olacak" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzce, raftingde markalaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER