Düzce Sanayi Platformunun 7.si düzenlendi

Düzce Sanayi Platformunun 7.si düzenlendi


DÜZCE (A.A) - Düzce Valiliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Sanayi Platformu toplantılarının 7.si Sarsılmaz Silah Sanayinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
     Toplantıda konuşan Düzce Ticaret Sanayi Odası Başkanı (DTSO) Başkanı Metin Büyük, 7.si gerçekleştirilen Sanayi Platformu toplantısının amacının siyasiler, sanayiciler ve kamu kurumlarının bütünleşmesi olduğunu söyledi.
     Bu toplantılara geniş bir katılımın olduğunu vurgulayan Büyük, Buraya iş dünyasının genelde ihtiyaç duyduğu kamu kurumlarının yöneticilerini, banka müdürlerini ve Düzcenin tepe noktasını davet ediyoruz. Bu durum, Düzceyi yönetenlerin biz sanayicilerin yanında olduğunun göstergesidir dedi.
     Toplantıya ev sahipliği yapan Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Naci İnci de, firmanın kuruluşundan bu yana yaşadığı değişim ve gelişimi anlattı.
     Fabrika Müdürü Nuri Kızıltan ise firmanın 1880li yıllarda kurulduğunu, o günden bu yana ayakta durmayı başaran güçlü bir yapıya sahip olduğunu belirtti.
     Toplantıya Düzce Valisi Vasip Şahin, AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, DTSO Başkanı Metin Büyük, DTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda sanayici katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzce Sanayi Platformunun 7.si düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER