Düziçinde Kurtuluş Bayramı kutlamaları

Düziçinde Kurtuluş Bayramı kutlamaları


OSMANİYE (A.A) - Düziçinin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü kutlandı.
     Düziçi Kaymakamlığında Atatürk Büstüne çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törenlerde Kaymakam Nevzat Şengök, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serdar Arbaş tebrikleri kabul etti.
     Çamiçi Şehitliği ziyaretinin ardından Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte İlçe Garnizon Komutanlığını ziyaret ederek, Düziçi halkının Türk Silahlı Kuvvetlerine olan şükranlarını iletti.
     Düziçi Stadyumunda açık havada yapılması planlanan tören yağmur nedeniyle Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi Sinema Salonunda yapıldı.
     Törende Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde yapılan kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarda öğrencilere ve çeşitli sportif etkinliklerde dereceye giren takımlara ödül verildi.
     Düziçinin kurtuluşu etkinliklerine Türkiyenin çeşitli yörelerinden gelen derneklerin grupları, yörelerine ait halk dansı gösterileri sundu. THK tarafından da yağışın durduğu sıralarda stadyumda yamaç paraşütü gösterisi yapıldı.
     Etkinliklere MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu da katılarak vatandaşların bayramını kutladı. İlçede kutlamalar yağmura rağmen coşkulu geçti.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Düziçinde Kurtuluş Bayramı kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER