Düziçinde şehit yakınları ve gazilerin sorunları

Düziçinde şehit yakınları ve gazilerin sorunları dinlendi


OSMANİYE (A.A) - Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök başkanlığında kurum amirleri şehit yakınları ve gazilerin sorunlarını dinledi.
     Kaymakam Nevzat Şengök, Düziçindeki bir restoranda yapılan toplantıda şehitlerin en üst mertebeye ulaştıklarını belirterek, devletin en önemli görevinin de geride kalanları mağdur etmeden onlara en iyi yaşam şartlarını sunması gerektiğini söyledi.
     Vatanımız var olduğu müddetçe şehitlerimiz olacak, gazilerimiz olacak diyen Şengök, Bu yurt savunmasıdır. Şanlı şehitlerimize Allahtan rahmet, geride kalanlara uzun ömürler diliyoruz. Bu tür olayların en az olduğu bir ülke temenni ediyoruz dedi.
     Toplantıda söz alan şehit yakınları ve gaziler, sıkıntılarını ve isteklerini dile getirdi.
     Toplantıda Aile ve Sosyal Güvenlik Osmaniye İl Müdürü Mahmut Şahin, Osmaniye Valilik Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Ali Haydar Balaban sorunların çözümü hakkında bilgiler verdi.
     Toplantıya ayrıca Düziçi İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serdar Arbaş, Piyade Albay Salih Taşgın, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Recber, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ali Galip Mart, İlçe Müftüsü Gıyasettin Yılmaz, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz. Düziçi Şube Başkanı Cezmi Yıldırım, Düziçi Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Topal, Şehit yakınları ve Gaziler de katıldı.
     Müftü Gıyasettin Yılmaz, toplantının sonunda şehitler için dua etti.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Düziçinde şehit yakınları ve gazilerin sorunları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER