Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Kentteki STKların Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programına projeler hazırladığı bildirildi


EDİRNE (A.A) - Edirnedeki STKların 3. teklif çağrısı yapılan Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programına projeler hazırladığı bildirildi.
     Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentteki STKların Avrupa Birliği hibe programlarına yönelik proje hazırlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü belirtildi.
     STKların 3. teklif çağrısı yapılan Bulgaristan- Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programına projeler hazırladığı ifade edilen açıklamada, Edirne Valiliği Avrupa Birliği Eşgüdüm Merkezi tarafından Edirne, Burgaz, ve Yanbolda düzenlenen Ortaklık Forumuna katılan STK yöneticilerinin kendi hizmet alanlarına uygun ortak dernek ve vakıflar ile eşleşerek, proje fikirlerini olgunlaştırmaya çalıştığı kaydedildi.
     Açıklamada, EDROM Başkanı Erdinç Çekiç ve Kurbağa ve Salyangoz Toplayıcıları Yardımlaşma Derneğinin Vali Yardımcısı Ayhan Özkanı ziyaret ettiği belirtildi.
    
     -Bulgaristan Hasköy çalışma ziyareti-
    
     Edirne Valiliği, Bulgaristan Hasköydeki çalışma ziyaretlerinin tamamlandığını bildirdi.
     Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında, Hasköy Bölge Valiliği işbirliği ile düzenlenen Ortaklık Forumuna Edirneden 70 kişinin katıldığı belirtildi.
     Hasköyde, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ve heyetin, Hasköy Bölgesel Valisi İrina Uzunova ve Hasköy Bölge Vali Yardımcısı Nikolay Naneveyi de ziyaret ettiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER