Edirne Emniyet Müdürlüğü Ceylandan Kuran Kursuna

Edirne Emniyet Müdürlüğü Ceylandan Kuran Kursuna ziyaret


EDİRNE (A.A) - Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, 15. Yüzyıl Camisi Kuran Kursunu ziyaret etti.
     Çavuşbey Mahallesindeki kursu ziyaret ederek, faaliyetler hakkında bilgi alan Ceylan, öğrencilerle bir süre sohbet etti.
     Ceylan, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin okuldan çıktıktan sonra geldikleri kursta yemek yeme fırsatı bulamadıklarını öğrendiklerini söyledi.
     Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğünün katkılarıyla hayırseverlerden alınan meyve suyu ve bisküvileri kurs yetkililerine teslim ettiklerini belirten Ceylan, "Kurs yetkilileri ayrıca mahalledeki parkın düzenlemesi için de bizden destek istedi. Oyun parkını elden geçirerek, hanımlar için de spor aletleri koyacağız. Bu parkı da topluma kazandırmış olacağız" dedi.
     15. Yüzyıl Zincirlikuyu Cami Onarım Bakım ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Hilmi Keskin de Ceylanın ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirtti.
     Ziyarette, Emniyet Müdür Yardımcıları Murat Pala, Mehmet Fethi Velik ile Asayiş Şube Müdürü Masum Özçiçek, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Semih Erdur, Çocuk Şube Müdür Vekili Alpaslan Atasoy ve polis memurları da yer aldı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Edirne Emniyet Müdürlüğü Ceylandan Kuran Kursuna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER