Edirne heyetinden Bakan Kılıça ziyaret

Edirne heyetinden Bakan Kılıça ziyaret


EDİRNE (A.A) - Edirne Valisi Gökhan Sözer, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker ve Kırkpınar Ağası Seyfettin Selimden oluşan heyet, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıçı ziyaret etti.
     Edirne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Vali Sözer, Belediye Başkanı Sedefçi, Güreş Federasyonu Başkanı Çeker ve Kırkpınar Ağası Selimden oluşan heyet, Bakan Kılıçı makamında ziyaret ederek, Kırkpınarın davet simgesi kırmızı dipli mum armağan etti.
     Bakan Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, Edirnenin sınır kenti olması ve Osmanlıya 92 yıl başkentlik yapmış olmasının verdiği güzelliklerle önemli bir şehir olduğunu belirterek, bakanlığı, TOKİ ve Edirne Belediyesi ile birlikte ortaklaşa yapmayı planladıkları 15 bin kişilik stadyum ve 5 bin kişilik kapalı spor salonunun yapımı için proje çalışmalarını başlattıklarını belirtti.
     Edirnede yapılması planlanan projenin kısa zamanda hayata geçirileceğini ifade eden Kılıç, tüm desteği vereceklerini kaydetti.
     Sedefçi de Bakan Suat Kılıçın 15 bin kişilik stadyum ve 5 bin kişilik kapalı spor salonu projesinde verdiği destekten dolayı memnuniyet duyduğunu ve belediye olarak projenin hayata geçirilmesi yolunda en önemli adımın atılmış olduğunu belirtti.
    
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirne heyetinden Bakan Kılıça ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER