Edremit Körfezinden kısa kısa

Edremit Körfezinden kısa kısa -Güre Belediye Başkanından kan bağışı


BALIKESİR (A.A) - Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Türk Kızılayının başlattığı kampanyaya ilk bağışı kendisi verdi ve vatandaşları desteğe çağırdı.
     Türk Kızılayı tarafından Gürede başlatılan kan bağışında gönüllü bağışçı olarak Kamil Saka da kan verdi.
     Güre Belediye personelinin de desteklediği kan bağışına çok sayıda gönüllü vatandaş da katıldı.
     Saka, Güreli vatandaşların bu tür sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katılmalarının, yurtseverliklerinin göstergesi olduğunu belirterek, bu tür kampanyalara ülke genelinde destek verilmesini istedi.
    
     -Akçayda yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı-
    
     Akçay Belediyesinde yeni yılın ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu başkanlığında yapıldı.
     Toplantıda, 5393 Sayılı Belediye Yasasının 20. maddesi gereğince 2013 yılında Belediye Meclisinin her ayın ilk Pazartesi günü saat 16.00da toplanmasına ikinci oturumun ise Cuma günleri saat 16.00da yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.
     Belediye sözleşmeli olarak görev yapan Fen İşleri Müdürlüğündeki inşaat mühendisi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğündeki tekniker ve kısmi zamanlı olarak görev yapan belediye avukatının sözleşmelerinin bir yıl süre ile uzatılması konusu görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.
     Zabıta amirliği ve itfaiye çavuşluğu personelinin 2013 yılı fazla çalışma ücretlerinin belirlendiği toplantıda, imar planı tadilatları, görüşülmesi için İmar Komisyonuna havale edildi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Edremit Körfezinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER