Eflani Belediye Başkanı Ertuğrul:

Eflani Belediye Başkanı Ertuğrul: -İlçemizde büyük bir yatırım ve atılım gerçekleşti


KARABÜK (A.A) - Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, görev süresi içinde ilçede büyük bir yatırım ve atılım gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Ertuğrul, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyeyi bu halde devralmalarına rağmen hiçbir zaman enkaz edebiyatı yapmadıklarını ve durmadan çalışarak bugün belediyeyi çok farklı bir noktaya getirdiklerini söyledi.
     İlçesinin öncelikli sorunları tespit ettiklerini ve buna göre çalışmaya başladıklarını vurgulayan Ertuğrul, İlk önceliğimiz içme suyu oldu. Suyun kalitesi ile ilgili sorunlar vardı. Yeni bir arıtma yaptık. Kayıp kaçakları engelledik. Göreve geldiğimizde su arızalarını belediye esnaflardan aldığı takımlarla gideriyordu. Belediyeye ihtiyacı olan her tülü araç ve gereci aldık. Yol yaptık, asfalt döktük. Kaldırım ve park yaptık. Çevre çalışmaları gerçekleştirdik. İtfaiye teşkilatına eğitim ve araç gereç takviyesi yaparak yeni itfaiye aracı aldık. Hayvan pazarı oluşturduk. Tanıtım çalışmaları hız kazandı. Alt yapı çalışmaları hiç yapılmadığı kadar yapıldı. Tekstil ve tarım alanında istihdam yaratacak yatırımlar yapıldı. Göreve geldiğimde belediye kasasında 350 lira ve 1 milyon da borç vardı. Büyün bunlar geride kaldı. Yani ilçemizde büyük bir yatırım ve atılım gerçekleşti. Bize destek veren herkese teşekkür ederim diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Eflani Belediye Başkanı Ertuğrul: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER