Eğitime kar engeli

Eğitime kar engeli -Sivasın Divriği ve Kangal ilçelerinde 2, Malatyanın Pütürge ve Erzincanın Üzümlü ilçelerinde 1 gün eğitime ara verildi


MALATYA (A.A) - Yoğun kar yağışı nedeniyle Sivasın Divriği ve Kangal ilçelerinde 2, Malatyanın Pütürge ve Erzincanın Üzümlü ilçelerinde bir gün eğitime ara verildi
     Sivasta gece saatlerinde başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Divriği ve Kangal ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda bugün ve yarın, Suşehri, Zara, Akıncılar ve Gölova ilçelerinde ise taşımalı eğitime bugün ara verildi.
     Öte yandan kar yağışı nedeniyle kent merkezinde şehir içi trafiğinde zaman zaman aksamalar yaşanıyor. Belediye ekipleri, yollarda ve kaldırımlarda kar temizleme çalışması yapıyor.
    
     -Malatya-Erzincan-
    
     Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Pütürge ilçesi ve Akçadağ ilçesinin Kürecik, Kozlucu, Develi ve Levent köylerinin de aralarında bulunduğu bazı dağ köylerinde eğitime bugün ara verildi.
     Bu arada il genelinde kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
     Erzincanın Üzümlü ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime ara verildi.
    
     Muhabir: Ekip / Önder Felek
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eğitime kar engeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER