EGSİADdan, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Gönene

EGSİADdan, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Gönene ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD) yönetim kurulu ve üyeleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Göneni makamında ziyaret etti.
     EGSİAD Başkanı Erdoğan Ercan, ziyarette yaptığı konuşmada, ESOGÜnün akademik birikimi ve yaklaşımıyla EGSİADın uygulama olanaklarının birleştirilerek oluşturulacak işbirliğinin üniversite-sektör buluşmasına örnek oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.
     EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer ise 2013 yılı projeleri içerisinde ESOGÜ ile ortak Yüksek Lisans ve İngilizce Eğitimi programı planladıklarını, ayrıca üniversite ile EGSİAD üyesi olan aile şirketlerinin kurumsallaşmasına yönelik çözüm ortağı olarak çalışmak istediklerini bildirdi.
     Prof. Dr. Gönen de EGSİADın gerçekleştirdiği faaliyetlerden, Tecrübe Paylaşım Toplantılarının önemine değinerek, EGSİADın Eskişehir ekonomisine yön veren bir iş dünyası kuruluşu olduğunu kaydetti.
     Ziyarete EGSİAD Meslek Komisyonları Koordinatörü Mustafa Sanal, Eğitim ve Proje Koordinatörü Burak Toprakhisar, Muhasebe ve Finans Koordinatörü Harun Ateş, Basın Koordinatörü Muharrem Gerçekçi de katıldı.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber EGSİADdan, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Gönene Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER