Elazığda Değerler Eğitimi Projesi

Elazığda Değerler Eğitimi Projesi -Proje kapsamında anaokulu öğrencileri, temizlik ve sağlık konulu etkinlik düzenledi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Dr. Kadir Gökalp Anaokulu öğrencileri, kentte yürütülen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında temizlik ve sağlık konulu etkinlik düzenledi.
     Etkinlik kapsamında öğrenciler, öğretmenleri ve velileriyle okul önünden sloganlar atarak Öğretmenevine kadar yürüdü. Çevremiz temiz olsun, Temiz beyinler temiz gelecek ister ve Sağlıklı bir toplum için çevremizi temiz tutalım yazılı dövizler taşıyan öğrenciler, burada şiirler okuyup şarkı söyledi.
     Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler, etkinlik kapsamında Öğretmenevi önünde vatandaşlara temizlik ve sağlığın önemini anlattı. Okul müdürü Gülsen Tekin, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğünün Aziz Değerlerimiz Projesi kapsamında Aralık ayının teması olan temizlik ve sağlık konusunda toplumda duyarlılık oluşturmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Temiz bireyler olabilmek için küçük yaştan itibaren eğitim alınması gerektiğini ifade eden Tekin, Temizlik ve sağlık olgusunu öğrencilerimize aşılamak istiyoruz. Büyük bireylerin de bu yaştaki çocuklara örnek davranışlar sergilemeleri, temiz ve sağlıklı nesiller oluşturmamız açısından çok önemli. Düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğin çocuklarımızda ve büyüklerde bu duyarlılığın oluşmasına katkısı olacağına inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ramazan Kaya
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığda Değerler Eğitimi Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER