AK Parti Tokat Milletvekili Aslan:

AK Parti Tokat Milletvekili Aslan: -Tokat-Ordu Karayolu, Niksar için bir devrimdir


TOKAT (A.A) - AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Tokat-Ordu Karayolu, Niksar için bir devrimdir dedi.
     AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldızı makamında ziyaret eden Aslan, burada yaptığı konuşmada, Niksarın hizmet alma noktasında Tokatın en şanslı ilçelerinden biri olduğunu belirterek, Niksar, tarihiyle, geçmişiyle ve coğrafi konumuyla Tokatın en önemli merkezlerinden biridir. Elbette ki bu hizmetleri fazlasıyla hak etmiştir diye konuştu.
     Aslan, Karadenizi Akdenize bağlayan Tokat-Ordu Karayolunun tamamlanmasının ardından Niksarın bir merkez konuma geleceğini dile getirerek, Türkiyenin her bir köşesinde duble yollar yaparak insanlara daha konforlu seyahat yapma imkanı sağlandığı bir ortamda, elbette ki Niksarın da içinde bulunduğu Tokatta da bu konforu sağlayabilecek çalışmanın takipçisi olmamız gerekiyordu ifadelerini kullandı.
     Tokat-Ordu Karayolunun, Akdeniz ve Karadeniz bağlantısını sağlayacak en önemli hatlardan biri olduğunu belirten Aslan, Niksar açısından baktığımızda bir devrimdir dedi.
     Karayolunun 3 etapta yapılacağını dile getiren Aslan, Tokat-Niksar etabının ihalesinin gerçekleştirildiğini, Niksar-Akkuş ve Akkuş-Ünye etaplarının ihalesinin ise 2013 yılında yapılacağını söyledi.
     Niksardaki temasları kapsamında Kaymakam Yusuf Gökhan Yolcuyu ziyaret eden milletvekili Aslan, Niksar Devlet Hastanesi ve Niksar Bedensel Engelliler Derneğine de ziyarette bulundu.
    
     Muhabir: Recep Bilek / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Tokat Milletvekili Aslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER