Elazığda iftar çadırındaki yemekleri 40 kişilik

Elazığda iftar çadırındaki yemekleri 40 kişilik ekip hazırlıyor


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca iftar çadırında ve mahallelerde dağıtılan yemekleri 40 kişilik ekip hazırlıyor.
     Elazığ Belediyesi Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, belediye tesislerinde her gün 40 kişilik aşçı grubu tarafından hazırlanan yemeklerin, Ahmet Aytar Spor Salonu yanında kurulan iftar çadırı ile 11 mahalledeki yemek ve ekmek dağıtım alanında ihtiyaç sahiplerine servis edildiği belirtildi.
     Açıklamada, belediyede görevli aşçıbaşı Seyfettin Aydının görüşlerine yer verildi. Aydın, sabah saatlerinde iftar yemeği hazırlıklarına başlayarak binlerce kişiye hizmet ettiklerini belirtti.
     Doğukent Mahallesinde Elazığ Belediyesine ait tesislerde özenle yapılan iftar yemeklerinin daha sonra 11 mahallede kurulan yemek ve ekmek dağıtım noktası ile Ahmet Aytar Spor Salonu yanındaki alanda kurulan iftar çadırında dağıtıldığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
     Hemşehrilerimize iftar yemeği hazırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizler de bu mübarek ayda bir nebze olsun hemşehrilerimizin hayır duasını almak için çaba gösteriyoruz. Sabahları saat 09.00da işbaşı yapıp aralıksız olarak iftar saatine kadar çalışıyoruz. Günlük olarak yemeklerimiz değişiyor. Yemeklerimizde 450 kilogram et, 600 kilogram pirinç ve bulgur kullanıyoruz. Öyle tahmin ediyorum ki hemşehrilerimiz de iftar yemeklerinin ardından Allaha şükrederken, hazırlayanın da eline sağlık diyorlardır.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığda iftar çadırındaki yemekleri 40 kişilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER