Elazığ Diş Hekimleri Odası Başkanı Taşkan:

Elazığ Diş Hekimleri Odası Başkanı Taşkan: -Gündemde şu anda dolgu, kanal tedavisi, çekim, protez için özele sevk yok


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüseyin Taşkan, diş hastalarının özel kurumlara sevki konusunda bazı yanlış anlaşılmaların bulunduğunu belirterek, Gündemde şu anda dolgu, kanal tedavisi, çekim, protez için özele sevk yok dedi.
     Taşkan, muayenehanesinde düzenlediği basın toplantısında, bazı televizyon kanallarında yayınlanan haberlerle diş hastalarının yanlış beklentiler içine sokulduğunu savundu.
     Haberlerde diş hastalarına artık özele sevk kapısı açıldı türü ifadeler olduğunu belirten Taşkan, bu ifadenin bir kısmının doğru olduğunu ama tamamen doğru olmadığını ileri sürerek, şunları söyledi:
     Bütün hastalar özel muayenehanelere, kliniklere, özel hastanelere diş hastanesinden sevk alarak gidecek şekilde anlaşılmalar oldu ama aslında bu doğru değil. Sadece dişlerinde çarpıklık olan hastalar diş hastanelerine gidecekler, orada eğer uygunsa, uygunluğu doğrulanırsa dışarıya özele sevk alabilecekler. Bunun dışında gündemde şu anda dolgu, kanal tedavisi, çekim, protez için özele sevk yok. Öyle bir şey yok yani.
     Hüseyin Taşkan, haberler nedeniyle randevularını iptal eden, erteleyen hastalar olduğunu belirterek, Buradan bir uyarı yapmak istiyorum. Çünkü ağız sağlığı genel sağlığın bir parçasıdır. Bu, ertelenemez bir şeydir. Bu yüzden hastalar hiç bir randevusunu iptal etmesin, herkes tedavilerine devam etsin dedi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığ Diş Hekimleri Odası Başkanı Taşkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER