Elazığ TSO, bazı programlarla ilgili tanıtım

Elazığ TSO, bazı programlarla ilgili tanıtım toplantısı düzenleyecek


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türkiye Sürdürülebilir Enerji ve Finansman Programı (TURSEFF) ve Küçük İşletme Destek Programı (SBS) tanıtım toplantısı düzenleyecek.
     Elazığ TSOdan yapılan yazılı açıklamada, TURSEFFin, Türkiyede KOBİ ölçeğindeki şirketlere yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği konularındaki projelere 5 banka tarafından kaynak sağlayan bir kredi programı olduğu, SBSnin ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) bünyesinde KOBİlere yönelik danışmanlık programları yürüttüğü kaydedildi.
     SBS programı kapsamında işletme geliştirme ve danışmanlık hizmetleri programları ile gelişim potansiyeli görülen küçük ve orta ölçekli işletmelerin kurumsal gelişiminin desteklenmesinin hedeflendiği aktarılan açıklamada, danışmanlık hizmetleri programının yerel danışmanlar desteğiyle KOBİlerin yönetim danışmanlığından sertifikaya kadar geniş bir yelpazede danışmanlık hizmeti vereceği ifade edildi.
     Danışmanlık hizmetleri programının, KOBİlerin alacakları danışmanlık hizmetlerini maksimum 10 bin avroya kadar ve 2012 yılı süresince yüzde 75e varan bir oranla hibe olarak destekleyeceği bildirildi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığ TSO, bazı programlarla ilgili tanıtım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER