Emek Sağlık Ocağının temeli atıldı

Emek Sağlık Ocağının temeli atıldı


BURSA (A.A) - Osmangazi Belediyesi, iş adamı Aziz Torunun desteğiyle Emeke yapılacak sağlık ocağının temelini, törenle attı.
     Osmangazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Osmangazi Belediyesi, Emekin yıllardır ihtiyaç duyduğu sağlık ocağının temelini törenle attı.
     Törene, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Torunlar Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve mahalle sakinleri katıldı.
     Dündar, Başkan Mahallemizde projesi kapsamında, Emek Mahallesini gezdiklerini ve halktan gelen taleple sağlık ocağı için harekete geçtiklerini belirterek, iş adamı Aziz Torunun da katkılarıyla sağlık ocağının yapımına başladıklarını bildirdi.
     Osmangaziye 25 sağlık ocağı kazandırdıklarını belirten Dündar, vatandaşın sağlık hizmetlerinden daha iyi yararlanması için her zaman gerekeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.
     Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun da sosyal devletin önemine dikkati çekerek, bu tür çalışmaları desteklemeyi görev bildiklerini ifade etti.
     Konuşmaların ardından Başkan Dündar ve Torun, inşaat çalışmalarında demir büken işçiye yardım etti.
     Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesinde Güler Sokak ve Oğuz Sokakın kesiştiği yerdeki 668 metre karelik alana yapılacak sağlık ocağı, laboratuvar, aile hekim odası, tıbbi müdahale odası, emzirme odası, müşahede odası, teknik oda ve sosyal amaçlı salonlardan oluşacak. Sağlık ocağının Ekim 2012de hizmete açılması hedefleniyor.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Emek Sağlık Ocağının temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER